J&M Stitchwork...  Voor alles wat een professionele uitstraling nodig heeft.

 

Ongekende mogelijkheden
Als het maar van textiel is

J&M Stitchwork biedt een verrassend breed scala aan producten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Veel te veel om hier op te noemen. De belangrijkste toepassingen zullen we hier kort weergeven.

Cadeau-artikelen & Relatiegeschenken.
Veel gevraagde en belangrijke producten van J&M Stitchwork zijn de cadeauartikelen en relatiegeschenken. Bijvoorbeeld speciaal geborduurde logo's, teksten, namen, of spreuken op handdoeken, petjes, slabbetjes. Ja.. Waar niet op... Op eigenlijk alles, als het maar van textiel is. U kunt bijvorbeeld denken aan cadeau's ter gelegenheid van een geboorte of huwelijk. U weet zeker dat u een uniek en uiterst origineel cadeau schenkt.

Ook leuk als cadeautje, met de winter voor de deur de artikelen op onze speciale site;  http://www.nilton.nl/index.php?neutraal_id=384978
 

De belangrijkste toepassingen zijn het aanbrengen van bedrijfslogo's en bedrijfsnamen op bijvoorbeeld overals, stofjassen, caps of T-shirts. Maar ook 'luxere' toepassingen, zoals bijvoorbeeld colberts of kokskleding. Borduurwerk van J&M Stitchwork zorgt ervoor dat uw bedrijfskleding een luxe en professionele uitstraling krijgt.

Sportkleding.
Sportkleding is het meest voorkomende kledingstuk waarop computer-borduurwerk wordt toegepast. Vele professionele sportclubs gingen u hierbij voor. Een goed aangebracht embleem geeft extra uitstraling aan het sporttenue